Gratis verzending vanaf €100,00 | Italiaanse wijn - direct van de boer | Vooraf intekenen op nieuwe wijnen via de nieuwsbrief

Over ons

Nicoline Teeuwen

Nicoline en Sebastian Mertens zijn onze wijnambassadeurs in Amsterdam. De appel valt niet ver van de boom; Nicoline is de dochter van Paul. Ze is verliefd geworden op Italië door haar ouders, maar vooral ook door haar laatste studiejaar in Milaan. Samen met Sebastian geniet ze ieder jaar van tripjes naar Italië, waarbij ze ook de wijnhuizen geregeld bezoeken. Ze vinden het leuk om Amsterdam kennis te laten maken met de wijnen van Wijnimport Camaiore.

 

Boudewien Teeuwen

Boudewien is onze Social Media- & Event Manager. Net zoals Nicoline, is Boudewien ook een dochter van Paul. Het begint echt een familiebedrijf te worden. Ze vindt het heel leuk om de passie van haar vader van zo dichtbij te zien en hier ook veel van te leren. Ze is druk bezig met de Social Media van Wijnimport Camaiore en je zal haar regelmatig op een wijnproeverij zien.

 

Dorien Nannings

Dorien werkt mee achter de schermen, ze verstuurt onder meer de mailings en beheert de website. Haar vader had in de jaren ’80 een hotel aan de Bloemenrivièra, waardoor ook bij haar de liefde voor Italië van huis uit is meegegeven. Daarnaast is ze een groot wijnliefhebber, met een sterke voorkeur voor de complexe rode Italianen.