Over ons

Constant Smits van Waesberghe

Constant is onze wijnambassadeur in Den Bosch en omgeving. Hij is een Bourgondiër en opgevoed met liefde voor de wijn en vol enthousiasme bezig om Wijnimport Camaiore onder de rivieren te promoten.
Tot 2001 was Constant Professional Golfer, daarna is hij zich gaan richten op het coachen (individuen en teams). Sinds 2015 heeft hij het bedrijf 2Peak dat zich bezighoudt met Teamperformance en groei.

Rob Woudstra

Rob is onze wijnambassadeur in het noorden van het land. Hij is van huis uit een hotelman met een fascinatie voor catering en gastronomie en heeft nu als ambitie zijn oude liefde voor wijnen weer opgepakt. Rob is professioneel werkzaam in de wereld van diergeneesmiddelen.

Nicoline Teeuwen 

Nicoline en haar partner Sebastian Mertens zijn onze wijnambassadeurs in Amsterdam. De appel valt niet ver van de boom; Nicoline is de dochter van Paul. Ze is verliefd geworden op Italië door haar ouders, maar vooral ook door haar laatste studiejaar in Milaan. Samen met Sebastian geniet ze ieder jaar van tripjes naar Italië, waarbij ze ook de wijnhuizen geregeld bezoeken. Ze vinden het leuk om Amsterdam kennis te laten maken met de wijnen van Wijnimport Camaiore.

Boudewien Teeuwen

Boudewien TeeuwenBoudewien is onze Social Media- & Event Manager. Net zoals Nicoline, is Boudewien ook een dochter van Paul. Het begint echt een familiebedrijf te worden. Ze vindt het heel leuk om de passie van haar vader van zo dichtbij te zien en hier ook veel van te leren. Ze is druk bezig met de Social Media van Wijnimport Camaiore en je zal haar regelmatig op een wijnproeverij zien.

Dorien Nannings

Wijnimport Camaiore - Dorien NanningsDorien werkt mee achter de schermen, ze verstuurt onder meer de mailings en beheert de website. Haar vader had in de jaren ’80 een hotel aan de Bloemenrivièra, waardoor ook bij haar de liefde voor Italië van huis uit is meegegeven. Daarnaast is ze een groot wijnliefhebber, met een sterke voorkeur voor de complexe rode Italianen.